Barion Pixel

Leba Krisztina – Önismeret

Hol buktam el és miből merítettem erőt, hogy felálljak és továbbmenjek?

Tovább olvasom

Tóth Gábor Dániel – Önismeret

az önismeret egy olyan „genomolekuláris-neuronszövevény” amit csak is a biológiailag meghatározott határainkon belül tudunk egyértelműen vizsgálni.

Tovább olvasom

Brindzik András – Önismeret

Az önismereti út eredménye, hogy természetesen lehetek önmagam, egyre inkább a jelenben vagyok, kapcsolódok magamhoz és magamon keresztül kapcsolódok másokhoz.

Tovább olvasom

Lippai Roland – Önismeret

Mindig van helye és oka a fejlődésnek és a korrekciónak is.

Tovább olvasom

Benkő Brigi – Önismeret

Az önismerettel való első találkozásom, – amikor az ösztönből működést elkezdte átvenni egy tudatosabb munka, amikor már nemcsak néztem, de láttam is, – pillanatok alatt kihúzta a lábam alól a talajt.

Tovább olvasom

Madai Kriszta – Önismeret

… I am everywhere, I am everything, I am and I am not, …

Tovább olvasom

Nagy Judit – Önismeret

A fájdalmas találkozó után a döntés szabadsága az enyém volt: elmenekülök vagy benne maradok a folyamatban. És persze a döntés felelőssége és következménye is az enyém maradt. Az önismeret mérföldköve ez.

Tovább olvasom

Tóth Annamária – Önismeret

Határok, adás – kapás, kapcsolódás befele, kifele.

Tovább olvasom

Tolvaj Sándor – Önismeret

Miért is kellene az önismeret? Úgy gondolod, nem ismerem magam? Negyven éve ebben a testben élek, szerinted nem tudom, ki vagyok? Én tudom a legjobban, ki vagyok! Te ne mondd meg, te nem ismersz!

Tovább olvasom

Trencsényi Judit – Önismeret

Mikor leszek, leszünk kellően kíváncsiak, hogy foglalkozzunk ezzel? Vagy mi váltja ki belőlünk az erre való odafigyelést? Amikor akkor is számot vetünk, azaz próbáljuk megismerni, kiismerni magunkat, amikor az kellemetlen.

Tovább olvasom

Dr. Sárdi-Papp Réka – Önismeret

Az önismereti úton való elinduláshoz merészség és elszántság szükséges. De ha már ráérez az ember az ízére, megtalál néhány fontos kérdést és rájön a saját válaszaira, megtapasztalja a szabadságát annak, hogy valóban saját döntést hozott – akkor rájön, hogy az élet könnyebb is lehet annál, mint amilyennek eddig tapasztalta.

Tovább olvasom