Barion Pixel

Mi számomra az önismeret?


Soha véget nem érő utazás, lassú koppanások, váratlan felismerések. Pofonok, lebegés, ásás, hazatalálás. Azaz minden, is.

Amióta tudom, hogy erről a témáról fogunk írni, azóta folyamatos emlékek jönnek elő, amik szépen felsorakoznak, mint a gyöngyök egy gyöngysoron. Na, nem úgy, mint egy decens darabon, sokkal inkább valami fesztiválon vásárolható rusztikus láncon.

Jön még a rusztikus láncra improvizációs színházi élmény színészként, kontakt tánc villanások, világmegváltó baráti beszélgetés, nagy csalódás vezetőmben, céltudatosságomhoz, kitartásomhoz kapcsolódó sikerek, igazán mély coaching folyamatok, mostani fejjel őrültségnek tűnő tettek…

Nekem minden pillanat az önismereti utazás része, csak az a kérdés, mikor mennyire vagyok résen. A saját magammal ismerkedés, a környezet visszatükrözései, a képem magamról, a hatásom másokra, az események, emberek hatása rám. Határok, adás – kapás, kapcsolódás befele, kifele. Egy ideje azt is tudom, hogy mindezeket beépítve, transzformálva tudok eszköze lenni magam is más valaki önismereti útjának. Amiért hálás vagyok.