Barion Pixel

Szakmai háttér

Minden életállomásra és coaching folyamatra szükség volt ahhoz, hogy egy nemzetközi minősítésű coach legyek. Büszke vagyok arra, hogy mertem karriert váltani és felépítettem egy új egzisztenciát. Arra is, hogy a hibákból tanultam. Több szakirányú iskolát, képzést végeztem. A legmeghatározóbb a Flow Coaching School volt, amely hozzájárult coach identitásom megszilárdulásához és egyéni stílusom megteremtéséhez. Minden coaching folyamatom egy építő köve szakmai utamnak. Meghatározó volt számomra a legnagyobb hazai banknál megnyert,  egyéves, komplex, vezetőfejlesztő program, amelynek projektvezetője, coach-a és trénere voltam illetve egy autóipari cég vezérigazgatójának sikere, aki soha nem mert nyilvános beszédet tartani és első beszéde végén vastapsot kapott. 

Így dolgozom coachként

A coaching életállomásaim szintézise. Korábbi munkatapasztalataimat integrálom. Sokszínűek vagyunk,  az ügyfél fejlődését támogató eszközt, módszert választom a téma, az adott helyzet és pillanat függvényében. Működésemet elsősorban a Gestalt technika határozza meg, amely az „itt és most”-ban megélt hatásokkal dolgozik, és segít, hogy az ügyfél feltárja erőforrásait, átküzdje magát belső ellenállásain.

Személyes gondolatok

Kíváncsi és kísérletező vagyok. Kamasz lányom- egyben coachom- görbe tükrei, biztosítják a személyes fejlődésemet a folyamatos szakmai képzések mellett. A férjemmel több, mint 20 éve nemcsak a jóban vagyunk egymás társai. 2017-ben írtam egy könyvet, Ébredéseim címmel. A természetben tudok a legjobban feltöltődni, edzővel úszom, így magam is sokszor vagyok komfort zónán kívül. Sokszor bűnözöm, bűntársam mindig valamilyen kiváló minőségű csokoládé. 

Filozófiám a coachingban

Mindannyiunknak megvan a maga története, ami bátor szembenézéssel iránytűnk lehet.

Amit legjobban szeretek a munkámban

A munkám túl mutat rajtam és minden folyamat fejleszt engem is. Megtisztelő az emberek bizalma és az, hogy társuk lehetek a változási folyamatban. Mindig izgalmas végig kísérni őket az észlelés, felismerés, tudatosulás és szemléletváltás útján. Lenyűgöz, ahogy megküzdenek saját magukkal és inspirál, amikor célba érnek.