Barion Pixel

Szakmai háttér

9 évig dolgoztam vezetőként. Olyan fiatalon és kevés tapasztalattal kezdtem, hogy az első próbálkozásom szinte törvényszerűen bukás volt. Azóta töretlenül dolgozom a saját vezetői minőségemen, és más vezetők támogatását is a küldetésemnek tekintem.

Tanultam szervezet pszichológiát, organikus szervezetfejlesztést (Jövőképző) és a társadalmi innnovációt és ökoszisztéma-tudatosságot segítő vezetést és változásmenedzsmentet (U-lab). Az önirányítás, az önszerveződő csapatok és a teal szervezetek a kutatási témáim. Nagy tapasztalatom van a civil szektorban, sérülékeny társadalmi célcsoportokat segítő projektekben és a velük dolgozó szakemberek fejlesztésében is.
Tapasztalataim számokban: 10.000+ kontakt óra pszichológusként, több mint 2000 óra trénerként, facilitátorként, 500 óra coachként.

Így dolgozom coachként

Rendszerszemlélettel dolgozom. A változási folyamatokat kísérve integrálom a logikus, elemző megközelítést és az intuitív gondolkodást. Szeretek folyamatosan fejlődni és új dolgokat kipróbálni, módszertanilag kísérletezni. Képekkel, metaforákkal, vizualizációval, az én-részek megjelenítésével, a belső mentális modellek tudatosításával és transzformációjával dolgozom. A csoportfolyamatokat dialógus alapú eszközökkel támogatom facilitátorként.

Személyes gondolatok

A munkát a kiteljesedés egyik eszközének tekintem, ezért hajlamos vagyok túlzásba vinni. 😊
25 éve meditálok, ez tud a legjobban kikapcsolni. Szeretek szép dolgokat alkotni – legyen ez akár a körülöttem lévő tér harmonikus rendezése, valamilyen tárgy, amit a kezemmel hozok létre vagy egy folyamat, amiben benne vagyok/vagyunk közösen.
Danival a férjemmel, Sanyival a cicával és közel 60 növénnyel élek egy belvárosi dzsungelben.

Filozófiám a coachingban

Önmagukért, a változásért felelősséget vállaló, céljaik elérésén, kiteljesedésükön dolgozó, korlátaikat maguk mögött hagyó embereket és csapatokat segítek a legjobb önmagukká válni. 

A coachingba az első találkozásunkkor beleszerettem, mert az volt az élményem ügyfélként, hogy gyors, dinamikus, mély és transzformatív, segít perspektívát váltani és a világról, önmagunkról és egymásról alkotott hiedelmeinket felülvizsgálni. Ezeket a minőségeket képviselem én is a folyamataimban mások változását segítve.

Amit legjobban szeretek a munkámban

Az AHA pillanatok villanyoznak fel a legjobban. Amikor a közös munka hatására egy felismerés születik meg, és valami átfordul vagy kristálytisztává válik a másikban. Ezek teremtő pillanatok számomra közös, valódi jelenléttel, kapcsolódással önmagunkhoz és egymáshoz.