Barion Pixel

Szakmai háttér

Szakmaiságom, bátorságom, vagányságom 20 éves szervezetfejlesztői tapasztalatomból, több mint 1500 alkalommal csoportban, fejlesztői folyamatokban trénerként, coachként, tanácsadóként megtanult, megszerzett tudásból, készségekből,  megélt sikerekből és kudarcokból, megválaszolt dilemmákból és a még megválaszolatlan kérdésekből táplálkozik. Mint a lifelong learningben hívő ember valamit mindig tanulok, olvasok, hallgatok. Cigány telepen élőktől a felsővezetőkig, nonprofitoktól a multi vállalatokig –az eddigi tapasztalatok szerint – megtalálom a hangot.

Így dolgozom coachként

Megoldásfókusszal dolgozom, határozottan, de nagy empátiával, és sok eszközzel. Szeretem az érthetőséget, a logikát, a stratégiát és hiszek a vizualitás erejében, ami a tisztánlátást, tisztán értést segíti.

Az egyéni ügyfelek mellett sokat dolgozom csoportokkal, team coaching formájában. 

Személyes gondolatok

Nyitott vagyok a világ dolgaira. Sok mindent kipróbáltam már, így a toronyugrástól kezdve az autóstoppal bejárni Európát-on át, egy nemzetközi hírű chef mellett dolgozásig. Több civil szervezetben vagyok önkéntes. A mára már felnőtt fiam mellett az anyaságot is megélhetem. Kíváncsian várom, mi jön még!

Filozófiám a coachingban

Kölcsönösség, őszinteség, bizalom és figyelem fűszerezve könnyedséggel, kreativitással és humorral.

Amit legjobban szeretek a munkámban

Folyamatos fejlődésre „kényszerít”, önreflexióra sarkall. Törekszem arra, hogy minél több helyzetben megtörténjen valamilyen átadás-átvétel – nevezzük energiának vagy tudásnak, vagy inspirációnak, ami fel/ki/oda/meg/átlendíti egy-egy ponton és a megoldások irányába vezeti azt a személyt vagy csapatot, akiknek a segítségükre lehetek. Ez engem is isnspirál és ezt az érzést, megélést nagyon szeretem.