Barion Pixel

Szakmai háttér

Több, mint 10 éves multinacionális kereskedelmi vállalatoknál szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezem. 2010-től a Promod-Hungary Kft. Dél-Kelet Európai Igazgatójaként felépítettem, majd támogattam a különböző szakmai területeken dolgozó multinacionális, -kulturális és multigenerációs (X, Y) csapatom a vevőközpontúság szellemében, az eredményesség érdekében, a csapatkohézió és kommunikáció fontosságát szem előtt tartva. Közgazdász és MBA végzettségemet a következő coach tanulmányokkal bővítettem: Business Coach diploma – BGE, Brief, Gestalt coaching. Action Learning Team Coaching, Szervezetfejlesztő – transzformatív team coaching. Akkreditált karrier coaching. Jelenleg a METU Szervezetfejlesztési Szaktanácsadó szakán tanulok és Tranzakciónalízisben képződöm. Közel 500h coaching és kb. ugyanennyi tréning tapasztalattal rendelkezem.

Így dolgozom coachként

A coaching ülések alatt az ügyfél-, megoldás- és eredményközpontúságot tartom szem előtt, az „itt és most-ban” dolgozva, valódi témáikon, elakadásaikon. Annak érdekében, hogy küldetésük mentén elérjék céljaikat, kísérem őket önismereti utukon, tudatosítva erőforrásaikat, korlátozó hiedelmeiket, támogatom őket a perspektíva- és paradigmaváltásban.

Személyes gondolatok

2015-ben ikerlányaim születtek, így karrierváltásként 2016-ban kezdtem el felépíteni egyéni vállalkozásomat. Több együttműködésen, mint ahogy a beINSPIRE is, és saját projekteken keresztül is támogatom a vezetőket. Ügyfeleimmel egyéni, team coaching és tréning folyamatainkon főként vezetői szemlélet és készségfejlesztés, bizalom, coaching szemléletű vezetés, karrier coaching, tehetség gondozás, változás menedzsment, kommunikáció, konfliktuskezelés, motiváció, csapatépítés és együttműködés témákon dolgozunk együtt. 

Filozófiám a coachingban

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” Weöres Sándor

Küldetésem: biztonságos teret teremteni egyének, csapatok, szervezetek részére, hogy a legjobb önmaguk irányába változzanak, fejlődjenek. A coachingot, mint szemléletet, hatékony módszert, és az általa elérhető eredményt, motiváltságot minél több ember számára elérhetővé tenni. Hiszek az emberek elkötelezettségének hozzáadott értékében, a csapat erejében, és az élethosszig tartó tanulásban.

Amit legjobban szeretek a munkámban

Szeretem a munkámban a mélységet és a szélességet. Azt a bizalmat, amikor együtt lépünk az ismeretlenbe az ügyfelemmel. A kapcsolódást, ami teret nyit felismeréseknek. A választási lehetőségek sokaságát és az ügyfél szemeinek csillogását, amikor már látszik, hogy tudja miért, hogyan és mit akar, és ezt lelkesen megosztja velem. Ezt a  kreatív és teremtő energiát, megtiszteltetés, hogy a részese lehetek.