Barion Pixel

Szakmai háttér

Húsz éve foglalkozom egyének és szervezetek építésével: attitűd-mindset transzformációval és készségfejlesztéssel.
Ügyfeleink stratégia partnereként izgalmas koözös alkotási folyamatokban veszünk részt- mind szakmai, mind HR vezetőkkel. Hiszem és művelem az #együttveletek műfajt. Elsősorban vezetőkön keresztül támogatom a szervezeteket, csapatokat, hogy a „legjobb verziójukat” megalkossák.

Több átfogó szervezetépítő program vezetője vagyok, a megálmodástól a lépésről-lépésre megvalósításig.

Így dolgozom coachként

A fejlesztést úgy látom, – a fa metaforájával élve, – mint új ágak növesztését, „terebélyesedést” Ennek érdekében gyakran a gyökerekig érdemes lenyúlni, hiedelmeket megkérdőjelezni és másfajta nézőpontokat alkalmazni.
Legalább 20 éve én is tanulom, hogy abból érdemes kiindulni, AMI VAN.

Ennek érdekében támogatom egyéni és csoportos önreflexiót, a magunkhoz kapcsolódást.

Személyes gondolatok

Könnyen és természetesen tudok kapcsolódni másokhoz, és- még 25 év emberekkel foglalkozás után is – kiváncsi vagyok másokra és hiszek abban, hogy az ember alapvetően jó, és hogy érdemes bizalommal lenni egymás felé.

Sokat dolgozom magamon, és azt tanulom, hogy a kifelé / másra figyelés mellett hogyan tudok reflektálni magamra, a szükségleteimre, az érzéseimre, arra, hogy mi zajlik belül. Az utóbbi évek leginspirálóbb – ICF által is akkreditált – képzése ez számomra: Transzformatív teamcoach képzés, Ascon Hungary Kft.

Felnőtt lányunk van, 30+ éve vagyok férjnél, és van egy 11 éves örökbefogadott cane corsonk. Szeretek éni és feszegetni a határaimat. Néha másokét is😊

Filozófiám a coachingban

Megközelítésemben a megoldásorientált (brief) coaching módszertanát ötvözöm a Gestalt szemlélettel, DISC/ PCM személyiségtipológiai megközelítéssel. Törekszem a bal-és jobb agyfélteke szinkronizálására, kreatív eszköz- és térhasználatra is.

Amit legjobban szeretek a munkámban

Abban lelem örömömet, amikor azt tapasztalom, hogy munkám hatására tartós és az élet minden területére kiható változás áll be Ügyfeleinknél.
Gyakran kapom azt a visszajelzést, hogy a programjaink résztvevői sem gondolták, hogy ennyi „kincs” rejtőzik bennük, hogy ennyi erőforrása áll rendelkezésükre és hogy mennyiféleképpen lehet ránézni adott helyzetre, és mennyi kreatív megoldás jöhet ebből a másfaja nézőpontból.

Szeretek tabukkal, „árnyékokkal” foglalkozni, annak érdekében, hogy minél több vezető megélhesse a felszabadult, bátor és önazonos vezetői létet. Kevesebb félelemmel és igazi kapcsolódási lehetőségekkel. Szívesen dolgozom a fiatal generáció tagjaival, szeretem, amikor működik a tudás-transzfer.